Ingeblikte augurken zijn echt heerlijk en je kunt ze op elk moment van de dag eten, zelfs wanneer je op dieet bent, omdat het alleen is gebaseerd op groenten die zeer weinig calorieën bieden.

Augurken zijn een heerlijk alternatief voor het consumeren van groenten. Voedingsdeskundige Francisca Cifuentes, een specialist in overgewicht en obesitas, raadt aan om ze in het dieet op te nemen, omdat ze niet alleen een gezonde snack zijn voor halverwege de ochtend of halverwege de middag, maar de perfecte begeleiding van het eiwit van het hoofdgerecht.

Bij het bereiden van augurken thuis, bent u er zeker van dat de groenten perfect schoon zijn en het is een manier om uw groenten op te slaan en te voorkomen dat ze worden beschadigd.

Daarom leren we je hieronder hoe je dit smakelijke reservaat kunt bereiden. De augurken zijn ideaal om gebakken of geroosterd vlees te begeleiden, een gehakt of een dip te maken. Het is een techniek die we kunnen gebruiken door groenten te mengen of afzonderlijk te maken. Het is super eenvoudig en stelt ons in staat om veel hoeveelheid aan te pakken en altijd bij de hand te hebben.

Dit recept voor snelle augurken is eenvoudig en stelt ons in staat om een zuur element en knapperige consistentie in onze gerechten te hebben. Bijna alle groenten kunnen worden omgezet in augurken, wat variatie geeft aan dit recept.

Ingrediënt
300c. C wijnazijn
300c. c. van appelciderazijn
300c. C. van alcoholazijn
20 g zout
15 g suiker
Bloemkool
Ui
Komkommer
Wortel
Paprika of rode chilipeper
Bladeren van snijbiet
Laurierblaadjes
Tijm takken
Peper in korrels

Door set

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *